Dirigent A-orkest

Het A-orkest staat vanaf 1991 onder leiding van Alex Rutten. Alex geniet in onze regio en daarbuiten grote naamsbekendheid onder de muziekliefhebbers.

Door zijn enthousiaste inzet en kritisch oor, slaagt hij er elke keer weer in het beste uit de muzikanten en solisten te halen.

Onder zijn leiding hebben wij reeds vele mijlpalen bereikt, en brengen wij producties tot stand zoals de promsconcerten in de voorbije jaren en de op stapel staande raboproms concerten.

Alex woont in Gemert en maakt deel uit van de wereldbevolking sinds 1963. In 1989 is hij afgestudeerd als HaFa dirigent en hoornist aan het conservatorium te Maastricht.Naast zijn activiteiten als dirigent is hij o.a. werkzaam als docent.

Het orkest in gesprek met onze dirigent:

dirigent1-bewerkt dirigent2-bewerkt dirigent-goed-4