Opleidingen

Muzikant worden?

Het opleiden van muzikanten neemt binnen de harmonie een belangrijke plaats in. In principe is iedereen die een hout- , koper- of slaginstrument wil gaan bespelen welkom.

Op dit moment hebben we veel jeugdleden in opleiding en daar zijn we heel trots op. In samenwerking met muziekschool Musicas,biedt de harmonie een kwalitatief goede opleiding aan, waar de jeugdleden hun hele leven plezier van kunnen hebben.

Er zijn natuurlijk ook volwassenen die graag een muziekinstrument willen leren bespelen. Ook zij zijn natuurlijk van harte welkom bij onze harmonie. Zij kunnen lessen volgen bij een (eventueel door ons geregelde) docent.

Alle leden van onze harmonie hebben een instrument in bruikleen. Een eigen instrument gebruiken mag natuurlijk ook.

Mocht u interesse hebben in een muziekopleiding bij onze harmonie, dan kunt u informeren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..