Slagwerkgroep

Naast de slagwerkers van het A-orkest bestaat binnen onze vereniging een speciale slagwerkgroep. Ontstaan uit de traditionele drumband heeft deze groep zich ontwikkeld tot een moderne percussieband die graag muziek maakt in diverse stijlen. De slagwerkgroep heeft het melodische werk met veel inzet en doorzettingsvermogen in een recordtijd op het repertoire gezet. Dat dit met veel succes is gebeurd bewijzen de optredens tijdens de bekende Proms concerten en onze laatste grote uitvoering samen de legendarische drummer van de Golden Earring, Cesar Zuiderwijk.

Uitvoeringen van de Golden Earring, Mumford en Sons en bijvoorbeeld Phil Collins, stoere performances uit STOMP, Blue man Group en bijvoorbeeld Sorry van Kyteman bewijzen de zelfstandigheid van onze slagwerkgroep.

tamborindance

Door vakkundige leiding en de oprichting van de jeugdslagwerkgroep zit er groei in de groep muzikanten en is er focus op de verdere ontwikkeling van het slagwerk.

Dirigent: Rob van der Sommen

Repetitie:

Op maandag van 20.15 – 22.15 uur in de Klepel
De jeugdslagwerkgroep repeteert van 19.00 tot 20.00 uur op dezelfde locatie ook onder leiding van Rob van der Sommen.

Tamboer-maître: Frank Joosten Heerbaan 47, tel. 696612
Contactpersoon slagwerkgroep: Rob Joosten 0651472824