Op deze pagina ziet u snel waar u met welke vraag terecht kunt.

1. algemene vragen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">
2. vragen/aanmelden (jeugd) Opleidingen, Rian de Boer 06-12287361 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
3. vragen/aanmelden Sponsoren, Frank Berkers 0629033654 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
4. vragen/aanmelden Superbingo, Terry de Zoete 06-18303232 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5. vragen/aanmelden Kidzproms, Els Meulendijks 06-25408067 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
6  vragen/aanmelden Rabo proms, Ine Meulendijks 06-12596773 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

8. mutaties (adres, telefoonnummer, e-mailadres) of beëindiging lidmaatschap:

Ledenadministratie: Marjelle Berkers
telefoon: 0493-696929

Foto's.
Foto's van al onze activiteiten zijn te vinden op ons picasa album