Nieuws Harmonie Asten

Jubileumweek Harmonie St. Cecilia

PR-Commissie

Harmonie St. Cecilia uit Asten bestaat 125 jaar. Van 1 tot 9 juni presenteert de vereniging een bomvolle jubileumweek vol activiteiten van jong tot oud. Op het programma staan de spannende finale van de dirigeerwedstrijd Maestro (1 juni), een ouderenmiddag met medewerking van Pro et Contra (2 juni), een optreden van Bart de Rijk voor alle basisschoolkinderen (3 juni), een bijzonder optreden van de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht (7 juni), een spetterende DrumXplosion met Bart de Rijk (8 juni) en als afsluiting een brunch voor alle leden, oud-leden en partners (8 juni).

Persbericht start jubileumjaar

Bestuur

2019 is een feestjaar voor de Astense harmonie St. Cecilia, die dit jaar maar liefst 125 jaar bestaat. Gedurende het hele jaar vinden feestelijke activiteiten plaats, met als hoogtepunt de feestweek rond de exacte oprichtingsdatum 1 juni. Aanstaande zondag trapt de vereniging het feestjaar af met een H. mis in de H. Maria Presentatie-kerk en een receptie in gemeenschapshuis De Klepel.

Twee hoogheden!

Bestuur

Joost van Bussel (A-orkest) en Marieke van Dijk (B-Orkest), twee muzikanten binnen onze vereniging, zijn verkozen tot Prins en Jeugdprinses van C.S. De Klot! Wij zijn apetrots en gaan samen genieten van een mooie carnaval.

© Harmonie St. Cecilia Asten

Website - Alec Schmitz