Nieuws

#samenzijn

Dirigenten en Bestuur

Coronatijd: wat missen we het samen muziek maken, concerten geven, festiviteiten opluisteren, maar vooral het samenzijn.

Alle activiteiten afgelast i.v.m. maatregelen coronavirus

Bestuur

tot en met de zomervakantie

Winterconcert met solisten en Flying Deers

PR-Commissie

Harmonie St Cecilia uit Asten bestaat in 2019 maar liefst 125 jaar en organiseert op zaterdag 14 december een Winterconcert in De Klepel in Asten. Het A-orkest, onder leiding van Alex Rutten, zorgt voor een gevarieerd programma met medewerking van verschillende Astense zangers en zangeressen.

Start Algemene Muzikale Vorming

Opleidingen

Vanaf 6 januari 2020 start er een nieuwe groep Algemene Muzikale Vorming. Juf Els Meulendijks-Verdonschot leert kinderen vanaf groep vier van de basisschool op een blokfluit samen liedjes spelen. Een mooie eerste kennismaking met muziek maken en de harmonie! Meer weten of aanmelden? Bel of app naar Sonya van Bussel (06-18647100) of mail naar opleidingen@harmonieasten.nl.

Jubileumweek Harmonie St. Cecilia

PR-Commissie

Harmonie St. Cecilia uit Asten bestaat 125 jaar. Van 1 tot 9 juni presenteert de vereniging een bomvolle jubileumweek vol activiteiten van jong tot oud. Op het programma staan de spannende finale van de dirigeerwedstrijd Maestro (1 juni), een ouderenmiddag met medewerking van Pro et Contra (2 juni), een optreden van Bart de Rijk voor alle basisschoolkinderen (3 juni), een bijzonder optreden van de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht (7 juni), een spetterende DrumXplosion met Bart de Rijk (8 juni) en als afsluiting een brunch voor alle leden, oud-leden en partners (8 juni).