Concert A-orkest & Slagwerkgroep

UPDATE: Gezien de nieuwe corona maatregelen gaat het geplande concert van 12 december helaas NIET door!

Oorspronkelijke tekst:

Het A-Orkest en de Slagwerkgroep treden op zondag 12 december tussen 11 en 13 uur voor u op.

De muzikanten van zowel de Slagwerkgroep als het A-orkest hebben er even op moeten wachten, maar op 12 december aanstaande nemen ze onder leiding van hun dirigenten Rob van der Sommen & Alex Rutten u mee op een muzikale reis met intens voorgedragen solo's, voorbij flitsende ritmes, opzwepende melodie├źn en ogenschijnlijk kinderlijk eenvoudige riedeltjes.

Het leven is een feest en met muziek is het feest nog mooier! #OpenUp

We verheugen ons erop om u tussen 11 - 13 uur in de voormalige St Jozefkerk te verwelkomen om samen te genieten van al die muzikale klanken.

Let op: Dit concert vindt plaats volgens de huidige coronaregels (QR code en vaste zitplaatsen verplicht)

bron foto: Rob Fritsen